Iklan Premium

Risau iklan homestay anda tidak terpampang di muka depan laman web IklanHomestay.com?

Anda mahu iklan homestay keluar di muka depan dan senarai teratas setiap kali orang mencari homestay?

Anda mahu iklan homestay anda berada di bahagian teratas untuk setiap carian sub kategori negeri dan bandar?

Sekarang anda boleh pastikan iklan anda sentiasa nampak dengan menggunakan fungsi senarai iklan premium. Bagaimanakah fungsi senarai iklan premium ini berjalan?

Kini anda boleh cuba dahulu fungsi iklan premium secara percuma sahaja selama 2 hari. Jika anda suka, baru buat bayaran untuk pakej sebulan. Oleh kerana itu kami cuma benarkan anda menghantar satu iklan sahaja untuk setiap homestay. Anda tidak boleh hantar iklan homestay yang sama berkali-kali.

Sila rujuk tutorial bergambar di bawah:

 

iklan homestay premium 1

Anda perlu login ke akaun terlebih dahulu. Selepas itu sila klik pautan "My account" seperti gambar di atas.

 

iklan homestay premium 2

Di bar navigasi sebelah kiri ada satu opsyen untuk cuba iklan premium secara percuma selama 2 hari. Sila klik opsyen tersebut.

 

iklan homestay premium 3

Jika anda ada lebih daripada satu iklan, sila pastikan iklan mana yang anda hendak cuba untuk opsyen iklan premium. Setiap iklan mendapat peluang menggunakan fungsi iklan premium ini sekali sahaja. Hanya tekan butang berkenaan jika anda betul-betul pasti.

 

iklan homestay premium 4

Notis iklan homestay anda sudah diaktifkan masuk dalam senarai iklan premium.

 

iklan homestay premium 5

Anda akan perasan bahawa iklan homestay anda sudah ada simbol bintang menandakan ia sudah masuk dalam senarai iklan premium. SIla rujuk muka depan dan senarai carian homestay.


Iklan homestay anda cuma akan menjadi premium selama 2 hari secara percuma. Jika anda mahu iklan homestay anda terus menjadi premium, sila hubungi kami menggunakan borang perhubungan atau alamat email admin@iklanhomestay.com dengan tajuk "Iklan Premium".

Pakej Iklan premium:

  • RM30 untuk 30 hari (1 hari bersamaan RM1 sahaja)